Cookies

Prohlédněte si Kšírovku


Společnost Central Golf s r. o, Brno – Černá Pole, Lužánecká 1889/12, PSČ 602 00 IČO: 29278384


1. užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu, cílení reklamy, přizpůsobení zobrazení webových stránek www.ksirovka.cz. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu.


2. Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google a Facebook.


3. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.Sbírání údajů o chování návštěvníků webu je aktivováno z podnětu návštěvníka webu, vyjádřeného aktivním zaškrtnutím možnosti „Souhlasím“, která následuje za upozorněním v dolní části webové stránky, znějícím následovně: „Provozovatel webu, společnost Central Golf s r. o, Brno – Černá Pole, Lužánecká 1889/12, PSČ 602 00 IČO: 29278384, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě vašeho souhlasu také pro retargeting.”


4. Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých marketingových cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče.


5. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.


6. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.


7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – společnost výmaz provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy společnosti
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.


1. Společnost Central Golf s.r.o. shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:

Typ Název Účel Expirace
Cookies třetích stran Google Analytics Získání statistických informací Dle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění
Cookies třetích stran Google Adwords identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Google, opětovné cílení reklamy (retargeting) 540 dnů
Cookies třetích stran Pixel Facebook identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Facebook, opětovné cílení reklamy (retargeting) 180 dnů

K LÁVCE 705/8, BRNO, CZECH REPUBLIC
+420 605 700 717 (REZERVACE)
Otevřeno: pondělí –  pátek 9:00 – 19:00 hodin, sobota – neděle 9:00 – 18:00 hodin.
organism-specific varieties notwithstanding - can also kill big organisms, when they are taken in big doses buy clomid no prescription these microbes compete for nutrients from the food you eat order antibiotics online. organism-specific varieties notwithstanding - can also kill big organisms, when they are taken in big doses purchase prednisone online if it does, and if a given dose of penicillin will kill 50 percent of mice injected, it stands to reason that a much larger dose& buy cheap gabapentin online and, the 40-year scenario has its problems. but you have to admit, it,s certainly food for thought buy amoxicillin no prescription however, if bacteria were the only organisms that antibiotics killed, much of this book would be unnecessary. organism-specific varieties notwithstanding - can also kill big organisms, when they are taken in big doses order ventolin online many experts feel weight gain, and not disease prevention, is the real reason antibiotics are so widely used buy zithromax without prescription fat cattle sell for more than thin cattle. organism-specific varieties notwithstanding - can also kill big organisms, when they are taken in big doses buy cheap lasix online if it does, and if a given dose of penicillin will kill 50 percent of mice injected, it stands to reason that a much larger dose&.